Wobbel zoekt voorzitter

20 april 2016 om 00:00 Nieuws

BUNNIK Maarten Zijdel stopt op 1 juli als voorzitter van Speel-o-theek Wobbel. Er is nog geen opvolger gevonden. Wobbel is dus naastig op zoek.

Zijdel: "Vijf jaar geleden heb ik de bestuurdershamer overgenomen, toen er erg veel in beweging was. Ik denk aan een ophanden zijnde verhuizing en inrichting van de nieuwe locatie. We hebben gewerkt aan de zichtbaarheid binnen de gemeente Bunnik. Ook hebben we gewerkt aan financiële toekomst. Wobbel is in rustig water gekomen. Alles klopt. Voor mij is het daarom tijd om afscheid te nemen. Natuurlijk doet dat pijn, maar ik laat Wobbel wel gezond achter."

Wobbel is gevestigd in MFA Kersentuin. Maarten: "We hebben een schitterend speelgoedassortiment, een groep leuke hardwerkende vrijwilligers, leuke leden die geregeld speelgoed komen lenen, een leuk bestuur." De vrijwilliger die de denkbeeldige hamer mag gaan overnemen hoeft geen lid te zijn, of een zaterdagvrijwilliger te zijn.

Van de voorzitter wordt verwacht dat hij of zij zes keer per jaar de bestuursvergadering wil voorzitten, de spreekbuis voor de gemeente wil zijn en ongeveer een half uur per week de tijd heeft om voorkomende zaken af te handelen. Aanmelden kan via info@wobbelbunnik.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie