Historisch café Werkhoven

25 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Op zaterdag 9 april viert het Historisch Café Werkhoven haar eerste lustrum. Vanwege dit vijfjarig bestaan zal burgemeester Hans Martijn Ostendorp bij deze middag, die een feestelijk tintje krijgt, aanwezig zijn.

Al sinds vijf organiseren Johan van Impelen, René Duist en Olaf van Baarzel deze mooie bijeenkomsten om de geschiedenis van Werkhoven levend te houden. Er is altijd veel animo voor deze middagen.

Zoals vorig jaar is aangekondigd, is er een Vogelvluchttekening in de maak. Deze nadert zijn afronding en Johan zal er meer over vertellen.

Ook worden er twee nieuwe Werkhovense Verhalen uitgebracht, die deze middag aan te schaffen zijn. Het gaat om het tweede verhaal uit het drieluik over Meester van Rooijen. En er is een verhaal opgetekend over het Vergeten Kerkhof aan de Achterdijk.

Het Café vindt plaats in de aula van Het Kwartier en duurt van 14 tot 17 uur. U bent vanaf 13:30 uur welkom. Na afloop van het vaste programma is er gelegenheid om gezellig na te praten en informatie uit te wisselen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie