Paaspret op het Vogelnest!

22 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zin om met pasen lekker naar buiten te gaan? Even uitwaaien tijdens een wandeling door prachtig Oud Amelisweerd? Loop dan ook even langs bij Het Vogelnest.

Kleuterspeelweide Het Vogelnest in Bunnik bestaat dit jaar 55 jaar, reden voor een feestje dus! Jaarlijks verwelkomen wij duizenden kleuters om tijdens hun schoolreisje te komen genieten van de natuur. In onze grote tuin kunnen kinderen klimmen, klauteren, spelen en ontdekken. Echter is Het Vogelnest nodig aan een grote verbouwing toe. Wij hopen namelijk nog eens 55 jaar te kunnen bestaan en organiseren daarom Paaspret op het Vogelnest.

Op maandag 2e paasdag gaan de deuren open voor het grote publiek. Kinderen kunnen zich uitleven op ons paasparcours, eieren zoeken in het gras, zich laten schminken, knutselen en dansen met de paashaas. Ook kun je een portie poffertjes bestellen of genieten van de koffie van Barista Café. De toegang tot het evenement is gratis, wij vragen alleen een kleine vergoeding voor onze activiteiten. Hiervoor koop een een kleine of grote stempelkaart, die €6 en €10 kosten.

Alle ingrediënten voor een leuke dag zijn aanwezig! We duimen nog wel voor een lekker zonnetje want dan is pasen natuurlijk écht een feest. We zien u graag op 2 paasdag!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie