Vrienden lopen marathon van New York voor Kika

21 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor Antoine Bulthuis en Martijn Valkema uit Utrecht staat 2016 in het teken van Stichting Kika. Hiervoor hebben zij een team opgericht TeamValkenBult en moeten zij minimaal €12000,- inzamelen om mee te mogen doen aan de marathon van New York. Dit doen ze om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Kika. Met deze actie van RunforKikaMarathon is tot nu toe al meer dan €400.000 verzameld.

In 2014 hebben ze allebei een zoon gekregen, Stan Bulthuis en Ruben Hein Valkema, en hierdoor merkten zij hoeveel geluk je hebt als alles goed gaat. Antoine en Martijn zijn al druk bezig met trainen en acties opzetten zoals collecteren op winkelcentra, verhuren van hun Trabant, benefietconcert organiseren etc.

Een groot deel van hun geld komt met behulp van de supermarkten. Dankzij de eigenaar van de Martin de Kruif eigenaar van de Jumbo in Odijk mogen wij de bonnen verzamelen in zijn winkel. Afgelopen periode mochten ook al bij de AH bunnik staan waar wij €90,- hebben verzameld! Daarvoor ontzettend bedankt en wij hopen dat u aan ons denkt als u uw flessen inlevert!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie