Koningsdag Werkhoven blijft trekken

21 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Het bestuur van de Oranjevereniging heeft alles in kannen en kruiken om er op Koningsdag weer een gezellig en ouderwets feest van te maken. Op 23 april is de kick-of van Koningsdag 2016 met de pre kingsparty. Een gezellige grote feestavond met diverse live optredens. Van dans hits tot de bekende meezingers, het komt allemaal voorbij. Optredens van onder andere Rochelle en Peter Beense.

Op Koningsdag zelf is naast de inmiddels traditionele elementen als vrijmarkt en aubade ook 's middags veel te doen. Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar gestreden om de Krommerijncup touwtrekken. Diverse lokale en regionale teams zullen meedoen en ook een damesteam is zich aan het voorbereiden.

Voor wie niet van touwtrekken houdt is er geen reden om thuis te blijven. Er is tot in de avond een ongedwongen sfeer met live muziek, diverse spectaculaire acts en volop gelegenheid om gezellig je dorpsgenoten te ontmoeten.

Ervaren trampolinespringers van Sparta Ermelo zullen demonstraties en workshops geven. Enkele springers hebben zich geplaatst voor het WK-jeugdkampioenschap en zullen in Werkhoven hun kunsten tonen door op 4 wedstrijdtrampolines synchroon te springen.

Verder gaat Werkhoven zich dit jaar weer vermaken met de ouderwetse ringsteekbaan die na jaren weer uit het stof is gehaald. Kortom een programma om zeker niet voor thuis te blijven. Alles vindt plaats voor de RK kerk waar voldoende ruimte beschikbaar is.

Donateursactie

De Koningsdagviering in Werkhoven is mogelijk door de hulp en bijdragen van veel vrijwilligers, sponsors en donateurs.

Oranjevereniging Werkhoven houdt in de komende week een donateursactie om de activiteiten rond Koningsdag mogelijk te maken. Huis-aan-huis wordt een oranje enveloppe bezorgd, die een week later weer wordt opgehaald. Gezinnen en inwoners van Werkhoven die meedoen steunen het werk van de Oranjevereniging. Hierdoor is het mogelijk dat alle activiteiten gratis te bezoeken zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie