Toernooi BC Krommerijnstreek

18 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Afgelopen zondag 13 maart heeft voor de 10e keer het Junior-Senior toernooi van badmintonvereniging BC Krommerijnstreek plaatsgevonden. Alle juniorleden mochten een ouder iemand (vader/moeder) meenemen en de seniorleden mochten hun zoon of dochter meenemen. Iedereen werd op sterkte ingedeeld zodat er die zondagmiddag leuke partijtjes gespeeld konden worden.

De kinderen wilden maar wat graag aan hun vader of moeder laten zien hoe goed ze de afgelopen tijd geworden waren. Iedereen heeft het goed naar hun zin gehad, tijdens de prijsuitreiking kreeg iedereen nog een cadeautje voor het lustrum. Daarna zijn de meesten nog lekker blijven eten. Na afloop ging dan ook iedereen met een goed gevoel richting huis. De spierpijn, voor de wat minder getrainden, kwam de volgende dag pas. Eind januari zijn de competitiewedstrijden voor de 4 deelnemende teams van BC Krommerijnstreek afgelopen. Team 1 en 2 zijn in de middenmoot geëindigd, terwijl team 3 in hun poule 3e is geworden. Het net naar de hoofdklasse gepromoveerde mannen team is helaas nipt gedegradeerd waardoor het volgend seizoen weer 1e klasse gaat spelen. De komende weken zullen voor de leden in het teken staan van de clubkampioenschappen, woensdag wordt er gestart met alle dubbelwedstrijden, daarna volgen de single-kampioenschappen. Na de mei vakantie is het tijd voor de gemengd dubbel wedstrijden.

Badminton vereniging BC Krommerijnstreek speelt elke woensdag- en vrijdagavond in Sporthal de Lindenhof. Kom gerust eens langs om kennis te maken met deze sport. Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie