Kampioenendag bij Midlandia

15 maart 2016 om 00:00 Sport

Het was weer gezellig zoals vanouds op zaterdag 12 maart. Vanaf 's ochtends vroeg werd er door de mannen van de Technisch Onderhoud Commissie (TOC), ondersteunt door een aantal vrijwilligers volop geklust in de kantine. Verven, schoonmaken, afzuiging opgehangen, ze gingen er vol voor en het resultaat mag er wezen. Dit als onder het mom van NLDoet.

Ondertussen werd er in de sporthal de ene na de andere overwinning binnengehaald. Met uitzondering van de D1 (verloren nipt met 5-6) wisten alle teams tot een overwinning te komen.

Spreekstalmeester Hans Verhoef begeleidde de opkomst van onze jongste jeugd die met Midlandia 1 mochten oplopen. Onder het toeziend oog van de burgemeester wist ons eerste ook haar laatste competitiewedstrijd in een overwinning om te zetten. Na de wedstrijd van Midlandia 1 die onder grote belangstelling gevolgd werd, werden de kampioenen Midlandia 1, A1 en B1 door onze voorzitter en Monique nog even in het zonnetje gezet.

Na de huldiging verplaatste de menigte zich naar het Schalkwijk paviljoen waar door de koks Marcel, Rolien, André en Sylvie voor 75 personen een overheerlijke maaltijd opgediend werd. En het eten ging uiteindelijk geruisloos over in de feestavond. Het was weer een ouderwets gezellige "Midlandiadag", waarbij weer veel vrijwilligers op de been waren om het tot een super dag te laten verlopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie