Cursus Koorscholing bij Stichts Mannenkoor

16 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

DRIEBERGEN Veel mannen werpen voor zichzelf een drempel op om te gaan zingen bij een koor: "ik kan niet zingen", "ik heb nog nooit in een koor gezongen", "wat dit koor doet is voor mij te hoog gegrepen" etcetera. Maar misschien wil je toch wel graag mee kunnen doen in zo'n prachtig koor.

Het Stichts Mannenkoor uit Driebergen wil graag de drempel om binnen te komen verlagen en biedt je, als je belangstelling hebt, een cursus koorscholing aan volgens het handboek voor beginnende koorzangers 'Ontdek je Stem'. Deze koorscholing is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen! De basistechnieken van het zingen worden geleerd, zoals onder andere een goede houding, het gebruik van je adem en natuurlijk het gebruik van je stem; tevens wordt er enige uitleg over de noten gegeven. De cursus wordt gegeven door dirigent Piet van der Sanden, voorafgaand aan de wekelijkse repetitie van het koor, in De Bron in Driebergen  van 19.00 tot 20.00 uur. Als je wilt, kun je gerust aanwezig blijven bij (een deel van) de repetitie. De cursus duurt 8 weken en is gepland op de volgende data: 7, 14, 21, 28 april, 12, 19, 26 mei, 2 juni; steeds op een donderdag. Als je niet alle data kunt, is dat absoluut geen belemmering voor deelname.

Voor meer informatie: 06 23452605 (Ruud Kruis), website http://www.stichtsmannenkoor.nl. Als je wilt meedoen, geef je dan zo spoedig mogelijk op per mail aan het secretariaat: secretariaat@stichtsmannenkoor.nl of via de link op de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie