Politieberichten

29 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

-In de avond/nacht van maandag 22 februari 16.00 uur en dinsdag 23 februari 09.00 uur zijn er 2 gereedschapskisten met inhoud gestolen. Deze kisten stonden in een geparkeerd staande aanhangwagen op de Rijnzichtlaan die daar geparkeerd stond in verband met werkzaamheden die daar verricht werden.

- Ook werd er weer ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond op de Achterdijk ter hoogte van restaurant "Vroeg". Van deze auto werd een ruitje ingetikt en een daarin liggende winterjas werd weggenomen. Deze auto inbraak vond plaats op dinsdag 23 februari tussen 20.00 en 21.30 uur.

- In de avond/nacht van maandag 22 februari op dinsdag 23 februari werd er ingebroken in een hoekwoning aan de A. van de Heuvelstraat. Van deze woning werd met de achterdeur open gewrikt. Vervolgens werd de gehele woning doorzocht. Het is nog niet bekend wat er vanuit die woning gestolen is omdat de bewoners door vakantie afwezig waren.

- Ook is er ergens tussen zaterdag 13 februari en woensdag 24 februari geprobeerd in te breken in een tussenwoning aan de Voerliedenhoek. Bewoners troffen diverse sporen aan op het kozijn van de achterdeur, op een raam aan de achterzijde en op het kozijn van de voordeur van de woning. Gelukkig is het hier bij een poging gebleven.

- Ook werden er afgelopen week twee fietsen gestolen vanuit de stalling van het NS station. In de nacht van donderdag 25 op 26 februari werd een op slot staande damesfiets gestolen. Ook op vrijdag 26 februari werd een op slot staande damesfiets daar ontvreemd.

- Op vrijdag 27 februari omstreeks 20.20 uur werd een bestuurder van een personenauto door de politie aan de 'kant gezet': voor een routine controle op de Stationsweg. Na verificatie van de persoonsgegevens van deze 26-jarige bestuurder van deze auto bleek dat er nog vijf niet betaalde boetes voor deze bestuurder open stonden voor een bedrag van ruim 1250 euro. Deze bestuurder werd hierop aangesproken en na betaling van die boetes kon deze bestuurder weer zijn weg vervolgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie