Het Osiris Trio opnieuw in Werkhoven te beluisteren

26 februari 2016 om 00:00 Activiteiten

Het Osiris Trio met Ellen Corver aan de piano, Peter Brunt met viool en Larissa Groeneveld met cello treedt op zondag 6 maart op in de rk kerk in Werkhoven. Het trio bestaat sinds 1988 en ontving vele onderscheidingen. Ze spelen zondag een programma met Beethoven en Brahms en een speciaal voor hen geschreven compositie 'American Dances' door Roel van Oosten.

Naast de vele concerten die het Osiris Trio in Nederland geeft, is het ook internationaal bekend. Het concertgebouw heeft het trio voor de serie Rising Stars uitgenodigd en dat bracht hen naar de grote concertzalen van Keulen, Londen, Wenen, Stockholm, Birmingham en New York voor hun succesvolle debuutconcert in Carnegie Hall.

Het trio heeft vele cd's op hun naam staan, allen lovend ontvangen. De repertoirelijst is breed en veelzijdig en omvat het pianotrio-oeuvre van Haydn tot en met werken van eigentijdse componisten geschreven in opdracht van het Osiris Trio.

Dit is het derde concert in de concertreeks 2015-2016 van 't Dak van Werkhoven. Het concert begint om 13.00, de kerk is open vanaf 12.15. De toegangsprijs is € 25,- voor volwassen, € 12,50 voor kinderen en kaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk. Zie voor meer info op www.dakvanwerkhoven.nl. Let u op: er kan in de kerk uitsluitend met contant geld betaald worden. Er kan niet gepind worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie