Gods Werkhof zoekt vrijwilligers

26 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN In de voormalige priorij Gods Werkhof in Werkhoven worden circa 10x per jaar rondleidingen gegeven. De opbrengst van deze rondleidingen is bestemd om jaarlijks een aantal zwaarbelaste mantelzorgers gedurende drie dagen te

laten verwennen. De rondleidingen zijn meestal op zondag maar af en toe ook op weekdagen. Om alles in goede banen te leiden en bezoekers een plekje te bieden om vooraf of achteraf nog een kopje koffie te drinken, zoeken wij nog enkele vrijwilligers die voorafgaand aan de rondleidingen de ruimte inrichten met stoelen en tafels.

We werken bij iedere rondleiding met een gezellig team van vrijwilligers die elk een eigen taak hebben, zoals de ruimte inrichten, koffieschenken, entreegeld in ontvangst nemen of rondleiden. Meer informatie vindt u op www.godswerkhof.nl Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur een mail en wij nemen contact met u op. Bellen mag ook: 06-22933881. Ook iemand die thuis is in wordpress en tijd heeft om onze website daarin om te zetten en te actualiseren is van harte welkom.

-

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie