Jubileumconcert Multiple Voice

26 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Doe mee met jubileumconcert van Multiple Voice! Zaterdagavond 12 november geven zij een concert ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het koor Multiple Voice. Ben je al langer op zoek naar een leuk koor in de regio en hou je van een uitdaging? Meld je dan nu aan als nieuw lid. Wie dinsdag 8 of 15 maart sfeer komt proeven en besluit om lid te worden, kan nog meedoen aan dit jubileumconcert!

Multiple Voice is vooral op zoek naar alten en sopranen. Ook als je hierover twijfelt, ben je van harte welkom. Een korte stemtest is onderdeel van het 'inzing' programma. Met nummers als: Somenights (Fun) en mr.Blue Sky (Electric Light Orchestra), I`m yours (Jason Mraz) belooft het een spetterend concert te worden. De repetities zijn al in volle gang en er kan nu nog aangehaakt worden, zodat het haalbaar is om 12 november mee te doen.

Multiple Voice is 30 jaar geleden gestart als jongerenkoor. Het koor bestaat uit 30 enthousiaste leden in de leeftijd van ongeveer 25 tot 55 jaar. Het koor is verbonden aan de H. Nicolaaskerk van Odijk. Elke dinsdagavond van 20.15-22.15 uur wordt er geoefend.Ongeveer 10 keer per jaar verzorgen zij een mis in deze kerk. Daarnaast wordt er regelmatig op andere locaties gezongen. Eens in de twee jaar is er een koorweekend.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan vrijblijvend luisteren en meedoen op de komende dinsdagavonden in de H. Nicolaaskerk in Odijk of bel naar Elma van Wijk (06-46552067) voor meer informatie. Info: www.multiple-voice.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie