Ester traint en bestuurt

2 maart 2016 om 00:00 Sport

ODIJK Sinds zes jaar traint Ester Bijvang uit Odijk een van de jeugdteams van Volleybalvereniging VC Kromme Rijn. Zelf heeft ze nooit op volleybal gezeten, ze leerde het spel vooral via haar kinderen. Sinds vorig jaar zit Ester ook in het bestuur. Sinds kort is het bestuur erop gericht de leden van de vereniging zich meer verbonden te voelen bij de club.

Agnes Corbeij

VC Kromme Rijn is opgericht in 2000. Toen werden SV Odijk Volleybal en Olympia '57 uit Bunnik samengevoegd. Er wordt competitie gespeeld en er zijn recreatieve teams. Zes jaar geleden begon Ester haar oudste zoon Stef met volleyballen bij VC Kromme Rijn. Later ging ook haar dochter Maud deze sport beoefenen. Sinds vier jaar traint Ester Bijvang de jongste volleyballers, van 6 tot en met 10 jaar. "In het begin deden we dat met zijn tweeën. Later splitste de groep op, omdat deze te groot werd."

Lees het hele verhaal van Ester en de plannen van de vereniging voor een beachvolleybaltoernooi deze week in de  papieren versie van het Bunniks Nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie