Mama Café

22 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Na een succesvolle opening van het Mama Café vorige maand zal woensdag 2 maart de tweede editie worden gehouden.

(Preverbaal) Logopedist  Annette Vos van Logopediepraktijk Odijk-Bunnik aanwezig zijn bij de 2e editie van het Mama Café Odijk. Zij zal kort iets vertellen over logopedie bij kinderen van 0-4 jaar en daarna kunnen er vragen aan haar gesteld worden over de spraak-/taalontwikkelingen en over het eten en drinken van uw kind. Een logopedist werkt onder andere met kinderen waarbij de spraak-taalontwikkeling vertraagd of anders verloopt.  Ook biedt de logopedist hulp bij kinderen waarbij het eten en drinken niet goed op gang komt of niet lukt. De behandeling bestaat uit directe begeleiding van kinderen, maar zeker ook uit het geven van adviezen aan ouders.

Daarnaast kan iedereen natuurlijk weer zijn of haar ervaringen met elkaar delen en lekker bij kletsen. Jeugdverpleegkundige Marlies Verplak zal ook aanwezig zijn en staat klaar voor vragen. Voor de kinderen staat het speelgoed klaar. De horeca is open voor een lekker kopje koffie of thee. Het Mama-Café is een onderdeel van de Huiskamer van Odijk en wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden van 10.00-11.00 uur in het Dorphuis van Odijk. Meer info: www.huiskamervanodijk.nl

PRIJSVRAAG Tijdens de opening ontstond een leuke samenspraak over de term 'Mama-Café'. Iedereen was het erover eens dat Mama-Café, niet de juiste term is voor dit initiatief. Men is nu op zoek naar een geschikte naam voor de term 'Mama Café'. Het liefst ziet men een combinatie van papa's en mama's, die naar het café komen. Email je antwoord naar: info@huiskamervanodijk.nl. Inzenden kan tot en met woensdag 16 maart. De winnaar krijgt een heerlijke taart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie