Alzheimer Café Bunnik

27 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Alzheimer Café Bunnik houdt op dondedag 11 februari een informatieavond in woonzorgcentrum Bunninchem. Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen waarbij de verwerking van informatie in de hersenen is verstoord. De meest voorkomende vormen van dementie zijn de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body Dementie en Frontotemporale dementie.

Bij dementie gaan steeds meer zenuwcellen in de hersenen en /of verbindingen tussen de zenuwcellen kapot. De spreker Udo Postma kan u onder andere informeren over

- het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie

- wat dementie betekent voor de naasten, kennissen en vrienden

- de kans op dementie

- behandeling en ondersteuning

- wat verstandig is om te regelen

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Vanaf 19.30 uur kunt u deze keer terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26 te Bunnik. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van onze vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt.

Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Alida Melkert (telefoon: 030 6562977).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie