5 februari: 'Leviathan' in Filmhuis Odijk

25 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK In de film 'Leviathan', die vrijdag 5 februari in het filmhuis in Odijk wordt vertoond, wordt de kloof tussen de gevestigde macht en het tegen de bierkaai vechtende volk in het huidige Rusland aan de kaak gesteld. Het is een sociaal geëngageerd drama, maar ook een hartverscheurend persoonlijke beproeving.

Kolia woont in een klein stadje in de buurt van de Barentsz Zee, in Noord-Rusland. De burgemeester van de stad heeft andere plannen met Kolia's land en probeert hij hem uit te kopen. Maar Kolia kan het idee dat hij alles dreigt te verliezen niet verdragen. Niet alleen zijn land, maar vooral ook al het moois dat hem omgeven heeft sinds de dag dat hij geboren werd.

Vrijdag 5 februari om 20.00 uur in de Schoudermantel in Odijk. Kaarten kosten 6 euro en zijn in Odijk verkrijgbaar bij Slijterij Barrique. In Bunnik bij Eat&Joy. In Werkhoven bij bakkerij Sjaak Doeleman.

Wilt u op de hoogte blijven van de geplande films? Meldt u aan voor de mailinglijst via info@filmhuisodijk.nl - zo krijgt u als eerste bericht! Kijk ook op www.filmhuisodijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie