De Rijnpinters vierden 44 jarig bestaan

22 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Vorig weekend vierde de Rijnpinters het 4de Elvium in haar bestaan. De kick-off met de Elviumreceptie op vrijdag 15 januari werd vervolgd met een geweldige 12e editie van het Blaaskapellen Festival. De deelnemers waren zeer aan elkaar gewaagd en met de uiteindelijke winnaar 'De Brulkikkers' sloten De Rijnpinters de eerste dag waardig af.

Het Elvium Dansfestival stond op zaterdag op het programma. De sportzaal in de Leutbunker was omgetoverd tot een feestelijke danszaal. Een goed platform waar verschillende dansgroepen hun kunsten lieten zien. Na de prijsuitreiking van het Dansfestival volgde de Elviumreünie waar alle leden, oud-leden en genodigden van een geweldig samenzijn genoten met een heerlijk buffet, wat verzorgd was door de familie van der Leest van Locatie 78 uit Bunnik. Nadat we de oud Prinsen in het zonnetje hadden gezet barstte het feest los met Ojik Draait Door XXL, waar diverse artiesten voor jong en oud hun opwachting maakte en er een schitterend feest van maakte.

De Rijnpinters hopen iedereen weer te ontmoeten op het Groot Carnavalsweekend van 4 tot en met 9 februari!

Kijk voor meer informatie op www.rijnpinters.nl, of volg hen via Facebook (C.V. de Rijnpinters) en Twitter (@CVdeRijnpinters).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie