Doe mee met NLdoet!

22 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van NLdoet zijn in de gemeente Bunnik al een aantal mooie klussen aangemeld.

U kunt helpen met het maken van steenuilenkasten bij het Landschap Erfgoed Utrecht of bij het nieuwe hardloopevenement Om Odijk dat ook op zaterdag 12 maart plaatsvindt. Humanitas DMH in Odijk zoekt mensen die samen met cliënten houten tuinmeubels willen maken. Hockeyclub Kromme Rijn zoekt vrijwilligers die handig zijn in het schoonmaken en aankleden van het terras en zin hebben in snoeien en beplanten. Kijk voor het complete overzicht met klussen op www.nldoet.nl.

Heeft uw organisatie of vereniging mensen nodig voor het aanpakken van een klus? Dan is NLdoet hét moment. In 1 of 2 dagen is de klus geklaard. Meld uw klus aan op www.nldoet.nl. Organisaties kunnen een financiële bijdrage vragen, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van materialen. Het budget is beperkt en het aanvragen van deze bijdrage kan tot 29 januari aanstaande.

Meer informatie? Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Stichting Krachtig Krommerijn: T 06-52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie