Ton Gruters nieuwe hoofdtrainer SV Odijk

11 januari 2016 om 00:00 Sport

Agnes Corbeij

ODIJK Ton Gruters werd vorige week bij SV Odijk gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. Deze oud-speler van FC Utrecht is zelf Odijker en was al drie keer hoofdtrainer bij deze club. Na de zomerstop volgt Gruters de huidige trainer Jos Krikke op, die slechts een jaar hoofdtrainer was. Het bestuur denkt dat Gruters beter met de jonge spelersgroep om kan gaan dan Krikke.

Ton Gruters heeft een bewogen verleden bij SV Odijk. In 2008 promoveerde het eerste elftal, maar het bestuur vroeg hem in datzelfde seizoen om zijn koffers te pakken. Het huidige bestuur was het daar destijds niet mee eens. Paul Middelwijk is sinds juni voorzitter van de seniorencommissie. ,,Ik trainde destijds onder Ton en daar was ik heel enthousiast over, net als de hele groep. We waren het helemaal niet eens met zijn vertrek."

SV Odijk heeft een heel jonge spelersgroep. Middelwijk: ,,Er is sprake van een slechte mentaliteit. Het uitgaan is vaak belangrijker dan de wedstrijd en als er een spatje regen valt, wordt afgezegd voor de training. We verwachten dat Ton daar veel beter mee om kan gaan dan Jos."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie