De Rijnpinters vieren 44-jarig bestaan

11 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Carnavalsvereniging 'De Rijnpinters' uit Odijk bestaat dit jaar 44 jaar. Dit wordt in goed carnavalsgebruik een Elvium jaar genoemd. De Rijnpinters vieren dit jaar dan ook hun 4de Elvium. Om dit jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, zal er aankomend weekend (15 en 16 januari) worden uitgepakt met een uitgebreid feestweekend!

Op vrijdag 15 januari zal worden afgetrapt met het Blaas Kapellen Elvium Festival. In deze speciale Elvium editie zal er worden gezorgd voor een extra groot feest door de aanwezige blaaskapellen. Het festival zal om 20:30 uur aanvangen in De Leutbunker. Entree tot deze feestavond is voor iedereen gratis.

Zaterdagochtend 16 januari om 10 uur zullen verschillende dansgardes uit de regio hun kunsten vertonen tijdens het Rijnpinters Dansfestival. Deze hele dag zal in het tekenen staan van veel gezelligheid en dansende meiden. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar het danstalent uit onze omgeving. Toegang is gratis en vrij voor iedereen!

REÜNIE Het Rijnpinters Dansfestival zal van 16:11 uur worden voortgezet met de reünie voor alle (oud)leden van de Rijnpinters. Ben je oud-lid en heb je jezelf nog niet opgegeven voor deze reünie? Dan kan je dit nog doen via: rijnpinters-secretaris@hotmail.com.

Na het daverende succes van vorig jaar komen de Rijnpinters aankomend Elvium weekend terug met Ojik Draait Door XXL! Dit jaar zullen de optredens worden verzorgd door Dave Roelvink, Marco Kraats, Tony Junior en Jettie Pallettie. Voor de feestganger die niet zo van die nieuwerwetse muziek houdt, komen de Rijnpinters met een avond vol muziek van Night Train. ,,We draaien vinyl", verzekert het DJ koppel Theo Jongerius en Rens van den Boom. Kortom, kom langs en laat je heupen ouderwets wiegen op al die nummertjes van vroeger. Tickets voor Ojik Draait XXL zijn verkrijgbaar voor 15 euro in de voorverkoop bij de Primera in Odijk. Donateurs hebben gratis entree op vertoon van de donateurskaart.

Meer over de Rijnpinters en het Elvium op www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie