Afscheidsborrel familie van Vliet

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Het was een fijne avond waarin de familie van Vliet bedankt werd voor 25 jaar ondernemen in Bunnik. In deze jaren was Jan van Vliet een spil van de verenigingen met altijd vernieuwende inzichten en daadkracht. Mede hierdoor heeft winkelcentrum Bunnik een nog altijd speciaal plek voor de trouwe klanten. Sjoerd-Dirk van der Leest heeft de familie met een toespraak met veel dank woorden en een mooi Taschen boek over New York, waar ze volgende week heen gaan, verrast.

Namens de middenstands vereningen bedankt men nogmaals Jan, Desiré, Roos en Fleur. En wensen hun een fijne toekomst waarin ze altijd welkom in Bunnik zijn.

Er is enige onduidelijkheid ontstaan over de tekst van twee weken geleden op de voorpagina van Bunniks Nieuws. "Denk even na bij het afscheid van van Vliet, vergeet de collega winkeliers niet. Wat de collega winkelier hier mee bedoeld is: Naast dat er een supermarkt is die diverse producten verkoopt die ook de lokale ondernemers verkopen, koop ook bij de lokale ondernemers. Alleen dan blijft er een zeer gevarieerd aanbod van allerlei producten en diensten in Bunnik. Juist wat Jan van Vliet ook benadrukte in zijn afscheidswoord bij de afscheidsborrel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie