Bridgeclub Bunnik

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

BUNNIK - Het nieuwe seizoen wordt zoals altijd gestart met een openingsdrive en wel op maandag 7 september a.s. om 19.30 uur, waarbij potentiele nieuwe leden van harte welkom zijn ter kennismaking. Bridgeclub Bunnik gaat al het 57e seizoen in, maar dat betekent niet dat alle leden stokoud zijn, dus laten ook jonge bridgers zich vooral niet weerhouden deze avond mee te doen en daarna te beslissen al of niet lid te worden.

De competitie wordt gespeeld t/m mei, in de drie poules A, B en C en na vijf speelavonden wordt afhankelijk van de stand door vier paren gepromoveerd/gedegradeerd. Natuurlijk worden ook gezellige herfst-, kerst-, krokus-, paas-, en pinksterdrives georganiseerd. Dit alles in de grote zaal van 'Locatie 78', Burg. v.d. Weijerstraat 78 in Bunnik.

De jaarcontributie bedraagt € 110,- per persoon met als optie om voor € 3,50 extra na afloop van alle speelavonden een uitdraai van de uitslagen te krijgen, maar de uitslagen zijn ook de volgende dag te zien op de website www.nbbclubsites.nl/club/2041.

Doet u mee aan de kennismakingsbridgeavond? Dan graag aanmelden uiterlijk op zaterdag 5 september vóór 16.00 uur via bridgeclubbunnik@ziggo.nl. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met de secretaris Chris Jentink, telefoonnummer 0343-551800 of anders via bridgeclubbunnik@ziggo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie