Bewoners tonen hun duurzame woning

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Geïnteresseerden stelde vragen over ervaringen in de praktijk. Zoals: door wie heb je de verbouwing laten doen, welke soort glas is er gebruikt, hoe werkt een zonneboiler en wat levert het op, welk van de genomen maatregelen levert het meest op financieel en in wooncomfort? Maar de bewoners kwamen ook met tips zoals: denk er bij de aanleg van een ventilatiesysteem aan dat het een stil systeem is en plaats vanwege het geluid (dat overigens minimaal is) een omvormer voor je zonnepanelen in een kast met een deur.

Heeft u ook zulke vragen of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt doen om je huis comfortabeler en duurzamer te maken? Ook op 14 november zijn er mensen in de gemeente Bunnik en aangrenzende gemeenten die hun huis openstellen. Kijk voor meer informatie op www.duurzamehuizenroute.nl.

Op deze site is per plaats aangegeven welke duurzame huizen u kunt bezoeken. Ook kunt u hier inspiratie opdoen om uw eigen huis (nog verder) te verduurzamen. Bent u op zoek naar nog meer inspiratie… kom dan ook naar Heel Bunnik Isoleert op donderdag 12 november in het gemeentehuis te Odijk. Kijk voor meer informatie op https://energiegroepbunnik.wordpress.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie