Speel-o-theek Wobbel is weer open en vraagt hulp

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

De speel-o-theek is elke zaterdag open van 10.00 tot 12.00 uur en is gevestigd in MFA de Kersentuin. De penningmeester heeft besloten dat hij gaat stoppen. Daarom wordt een vervanger gezocht. Ook zou het vierkoppige bestuur er liever nog een algemeen bestuurslid bij hebben. Het bestuur komt zes keer per jaar een avondje samen om de lopende zaken door te nemen.

Ook organiseert het bestuur leuke dingen, zoals het 30-jarig bestaan in oktober, de kinderkleding- en speelgoedbeurs, het netjes houden van het speelgoed, het bijhouden van de website en de e-mail. Ook het contact met de gemeente en de vereniging van speel-o-theken loopt via het bestuur. De inzet is per week verschillend tussen een kwartier en een uur en dat is naar eigen moment in te vullen.

De vereniging biedt een nieuw seizoen om nieuwe mensen te leren kennen, een beetje vrijwilligerswerk te doen en vooral een leuke club draaiende te houden. Daarnaast is ondersteuning in de uitleen ook welkom! Meer informatie via de website www.wobbelbunnik.nl of per e-mail: info@wobbelbunnik.nl Graag tot ziens bij Wobbel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie