SV Odijk steunt Serious Request

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Na afloop is er voor de jeugd een spelletjesruimte waar zij kunnen springen, dansen, knutselen, spelen en gamen. De oudste jeugd van SV Odijk geeft nog meer power aan de flessenactie van de club. In samenwerking met Jumbo Odijk staat er een donatiebox naast de lege flessenautomaat in de supermarkt. Klanten van Jumbo kunnen hier hun emballagebonnen doneren.

De oudste jeugd van SV Odijk gaat zaterdag 19 december langs de deuren om lege flessen op te halen! Vóór 19 december worden er diverse geldinzamelingsacties gedaan tijdens de wedstrijden van SV Odijk 1. Voor de voetbaljeugd organiseert SV Odijk op Paaszaterdag 26 maart 2016 een voetbaldag - inclusief lunch, cllinic, quiz en toernooi - op het sportpark van SV Odijk. De kosten van €15 gaan volledig naar het goede doel. Opgeven kan tot en met 19 december via mdumdu.wix.com/svodijkvoetbaldag.

De vereniging hoopt dit jaar ruim boven de €5000,- uit te komen. Vorig jaar werd er al €3621 ingezameld. Helpt u SV Odijk mee? Ze zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, bedrijven met leuke diensten/goederen voor onze verloting en bedrijven of particulieren die leuke goederen/diensten verkopen voor de Kerstmarkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie