Verkiezing Elviumprins nadert

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Ben je 16 jaar of ouder? Dan krijg je tot en met 16:11 uur de kans om een stem uit te brengen op je favoriete Prins van de afgelopen 10 jaar. De race is ondertussen in alle hevigheid losgebarsten en de strijd is nog lang niet gestreden. Laat jouw stem horen, zodat Ojik door een waardige Prins kan worden voorgegaan in het carnavalsgedruis. Naast het stemmen, wordt er gezorgd voor vertier en entertainment. Pieter Beekink brengt van 10:45 uur en 11:11 uur zijn muzikale repertoire ten gehore en de verkiezing wordt om 11:11 uur feestelijk geopend.

Iedereen die na het stemmen benieuwd is naar de uiteindelijke nieuwe Elviumprins, of zin heeft in een feestje, is welkom op het Prinsenbal op zaterdagavond. Zaterdagavond 14 november wordt om 23:11 uur de nieuwe Prins onthuld. Hiervoor is het nog mogelijk om van 21:11 tot 22:11 uur je stem uit te brengen in de Leutbunker.

Kortom, 'Maak het mee, beleef het mee', en kom het 4de Elvium gezellig meevieren met de Rijnpinters. Graag tot zaterdag 14 november! Wil je meer over de Rijnpinters te weten komen? Kijk dan op www.rijnpinters.nl. Ze zijn ook te volgen op Facebook (C.V. de Rijnpinters) en Twitter (@CVdeRijnpinters).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie