"Wat mij betreft zijn we in gesprek"

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Laura Geerlings voelt zich al langer betrokken bij de politiek en bij het CDA in het bijzonder - een partij waar ze al langere tijd lid van is. Vanuit haar betrokkenheid, maar ook vanwege haar kritiek op de politiek, wil ze graag een steentje bijdragen. Haar visie luidt: 'een leefbare samenleving maak je met elkaar'. Laura Geerlings: "Je moet het met zijn allen doen. Dus ook niet alleen met je eigen partij, of alleen met de ambtenaren - maar de politiek moet midden in de samenleving staan en toegankelijk zijn. Ik hoor graag van inwoners wat er goed gaat, maar ook wat er fout gaat. Wat mij betreft zijn we in gesprek en hou ik de oren open voor wat er leeft."

Sinds 4 jaar woont Laura in Odijk. Vanaf de raadsverkiezingen van maart 2014 is Laura fractie-assistent. Bij haar portefeuille ligt het accent op financiën. Als fractie-assistent zat ze al in de raadswerkgroep 'verbonden partijen', waarbij gekeken wordt naar gemeenschappelijke regelingen waaraan Bunnik deelneemt. Verder zal Laura haar collega-raadslid Leen Vernie ondersteunen bij zijn omvangrijke portefeuille 'sociaal domein'.

Laura Geerlings studeerde fiscaal recht in Tilburg en is werkzaam bij een accountantskantoor in Houten. "Ook al ben ik goed met cijfers, toch ben ik een echt mensenmens. Mijn specialiteit is schenk-en erfbelasting. Het is mooi om mensen op een moment in hun leven te kunnen bijstaan, als het niet allemaal rozengeur en maneschijn is." Verder zingt Laura in het Odijkse koor Multiple Voice, zwemt ze graag en kunt u haar regelmatig hardlopend vinden langs de Kromme Rijn. (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie