CDA Tweede Kamerlid Mona Keijzer komt naar Bunnik

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

ODIJK/BUNNIK/WERKHOVEN - Het CDA Bunnik heeft Tweede Kamerlid Mona Keijzer (CDA) bereid gevonden om op maandag 12 oktober te komen spreken over het zorgbeleid. Het wordt een inleiding met ruimte voor discussie.

Mona Keijzer is woordvoerder langdurige zorg (WLZ), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), jeugdzorg, medische ethiek, emancipatie en cultuur. Tijdens haar inleiding zal zij ingaan op de inzet van het CDA in de Tweede Kamer op het punt van zorg. De politieke actualiteit van de zorgthema's in haar portefeuille zullen worden besproken.

Aan de hand van een korte inleiding van gemeenteraadslid Leen Vernie (CDA) is er ook aandacht voor het lokale zorgbeleid. Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Bunnik worden van harte uitgenodigd hun ervaringen en visie te komen delen.

Ook mensen die niet lid zijn van het CDA, zijn van harte welkom de bijeenkomst bij te wonen. De avond vindt plaats in het Dorpshuis Odijk (Rijneiland 7) en begint om 19:30 uur. De zaal gaat open om 19:15 uur. Na 21 uur is er gelegenheid informeel na te praten in het cafégedeelte van het Dorpshuis. Graag aanmelden via harry_kager@hotmail.com . (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie