Derde editie 'Wijn aan de Rijn' succesvol netwerkevent

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Nadat de gasten per koets naar de kasteeltuin waren gebracht, werd 'Wijn aan de Rijn' officieel geopend door burgemeester Ostendorp. Hij speechte vol enthousiasme en trots over de zakelijke kracht van Bunnik en haar actieve ondernemers. Gezamenlijk werd het glas geheven en getoost op een succesvolle editie van Wijn aan de Rijn, of voor sommige gasten "Bier aan de Rivier" aldus de burgemeester.

Initiatiefnemers Marco en Rob Peek van De Landgoederij (onderdeel van BHG) kijken terug op een succesvol evenement. "Wij zijn blij dat we het evenement ieder jaar weer kunnen laten groeien. In aantallen bezoekers, in de diversiteit van de sponsoren maar ook op culinair vlak." Dit jaar werden enkele hapjes verzorgd door de Hoefslag en ook was er speciale aandacht voor de wijn door de aanwezigheid van sommelier Kasper Scholten (de Hoefslag).

Dat er een klein buitje viel mocht de pret niet drukken, in de mooie tent werd er tot in de late uurtjes genetwerkt en geborreld.

'Wijn aan de Rijn', is hét zakelijke netwerkevenement van de Kromme Rijnstreek. Het evenement is een initiatief van BHG uit Bunnik en lokale ondernemers. Dit jaar waren 23 bedrijven uit de regio als sponsor betrokken bij het evenement. Een overzicht van alle bedrijven en meer informatie: www.wijnaanderijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie