Kledingtransport neemt meer tijd in beslag

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Een echtpaar uit Irak, dat al jaren in Bunnik woont, Maan en Vehanoush, organiseerde al een aantal kledinginzamelacties. Zij stuurden de kleding per vrachtwagen naar Noord-Irak, waar hun familie het uitdeelt aan de vluchtelingen. In het kamp komen elke dag meer mensen aan, het aantal is niet bij te houden, maar het gaat om vele duizenden mensen. Zonder uitzondering hebben ze een gebrek aan (warme) kleding.

Heeft u winterkleren die u niet meer draagt of die te klein zijn geworden voor uw kinderen? Dan kunt u deze kleding doneren aan 'Actie Vluchtelingen Sulaymaniyah'. U kunt jassen, schoenen, mutsen, truien, broeken, handschoenen, sokken, dekens, knuffels en speelgoed langsbrengen bij de familie Menke (JF Kennedylaan 33 in Bunnik). 's Middags en 's avonds is er altijd wel iemand thuis. Er is heel veel behoefte aan kinderkleding. De transportkosten bedragen €1 per kg. Daarom vragen Maan en Vehanoush iedereen die kleding doneert, iets bij te dragen aan het transport. Kleding die deze week langsgebracht wordt, gaat nog mee.

Heeft u geen kleding om te doneren maar wilt u de actie wel graag ondersteunen? Dan kunt u ook geld overmaken op het rekeningnummer van Rotary Bunnik, NL34RABO0329849204 t.n.v. Stichting Community Service onder vermelding van 'Actie Irak'. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage. Het volgende transport staat geplanned op 23 november. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Vehanoush Begoyan (06-47878375).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie