Speel-o-theek Wobbel bestaat 30 jaar

Algemeen

Wobbel startte in de Voctoriaschool, verhuisde na de brand naar de Camminghaschool en heeft inmiddels een geheel eigen gang van 60 meter in de MFA Kersentuin. Vorig jaar viel Wobbel twee keer in de prijzen. In februari werd de speelotheek tweede bij de wedstrijd 'Beste speelotheek van Nederland'. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging Speelotheken Nederland. En in april won Wobbel de Bronzen Uil, een wisseltrofee voor vrijwilligers van politieke partij P21. Wobbel was voor deze prijs al drie keer eerder genomineerd.

Op zaterdag 10 oktober is er bij Wobbel een feestelijk programma om het dertigjarig bestaan met alle leden, oud leden en belangstellenden te vieren. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om een kopje koffie, thee of limonade te komen drinken. Voor alle kinderen zijn er diverse spelletjes voor jong en oud en natuurlijk zullen een springkussen en de schminktafel niet ontbreken.

Maarten Zijdel, voorzitter van Wobbel, en Hans Martijn Ostendorp, burgemeester van Bunnik, openen het feest om 10.00 uur. Het feest duurt tot 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.wobbelbunnik.nl over het verleden van Wobbel, maar ook hoe je lid kunt worden.

advertentie