Talentenjacht bij De Schoudermantel

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Twijfel je nog of je je op wilt geven? Misschien kan Amina Sahli jou overhalen. Zij won samen met Joep één van de vorige edities van de Talentenjacht: "Ik vond het een avond om nooit te vergeten. Dat zijn de enige perfecte woorden die ik er voor kan vinden. Het is altijd weer geweldig om op een podium te mogen staan en te doen wat ik het liefste doe en dat aan mensen te mogen laten horen, maar om dan ook nog naar huis te gaan met zo'n super prijs is al helemaal fantastisch!

Joep en ik maken al een tijdje muziek en elke keer opnieuw staan we weer met vol enthousiasme op het podium. We hadden nooit gedacht dat we die avond zouden winnen, we vonden het gewoon leuk om voor mensen te mogen spelen als twee goede vrienden die muziek als prachtig geschenk deelden. Ik raad het zeker aan voor de kinderen die van muziek maken houden. En ook voor diegenen die het erg spannend vinden, waarom niet? Het is niet dat je leven op het spel staat, maar zie het gewoon als een leuk avondje waar je van kan genieten met muziek en weer door kan oefenen met het commentaar van de jury. En wie weet hoe ver je komt!"

Je kunt meedoen voor zang of muziek of in een band spelen. Als veel mensen van verschillende leeftijden zich opgeven splitst men de wedstrijd in twee leeftijdscategorieën. De voorrondes en de finale zijn gratis toegankelijk voor publiek.

De voorrondes vinden 's avonds plaats vanaf 20.00 uur in de zaal van De Schoudermantel in Odijk. Je mag kiezen voor welke datum je je opgeeft. Aanmelden kan bij Astrid Onderwater, aonderwater@schoudermantel.nl. Geef bij je aanmelding door hoe je heet, hoe oud je bent, wat je wilt gaan doen en welke apparatuur of andere zaken je nodig hebt voor je optreden.

Meer informatie: www.schoudermantel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie