Teken in op gids van de landgoederen

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

In de gids is alles te lezen over de koningen, de markies en de baron van Amelisweerd, alles over de landhuizen en boerderijen, een royale inzage in de flora en fauna en de problemen van het hedendaags beheer. Ook staan er bekende en nog onbekende wandelroutes in de gids en zijn er vele oude documenten in te vinden die, samen met de honderden foto's, benadrukken hoe bijzonder en belangrijk de landgoederen zijn voor Utrecht, Bunnik en voor iedereen die er op bezoek komt.

De gids kan in het najaar van 2015 uitkomen als er 300 of meer intekenaars zijn. De prijs bedraagt 19,95 voor een stevige pocket van ongeveer 180 pagina's. Er zijn al zo'n 100 intekenaars, Bea Groen hoopt dat het aantal snel gaat stijgen.

Meer over de gids en intekenen: http://beagroenamelisweerd.jouwweb.nl. Direct intekenen via: bcgroen@stipte.nl. Graag inschrijven met naam, woonplaats en emailadres. Eind oktober ontvangt iedereen een e-mail over het storten van het geld en het afhalen van de gidsen. Toezending zal ook mogelijk zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie