Informatieavond 'Heel Bunnik Isoleert'

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Tijdens 'Heel Bunnik Isoleert' wordt eerst informatie aangereikt over isolatiemethoden en het belang van goede ventilatie. Hierna volgt er een forumdiscussie waarin al deze partijen en woningeigenaren aan het woord komen. Burgemeester Ostendorp en wethouder Zakee vervullen een prominente rol tijdens het eerste deel van de avond.

Aansluitend vindt er een informatiemarkt plaats waarbij woningeigenaren advies en informatie kunnen inwinnen bij onafhankelijke adviseurs, lokale en regionale productaanbieders en bouwbedrijven.

Op de avond zullen er ook vertegenwoordigers van het gemeentelijke digitale Energieloket Bleeve aanwezig zijn. Zij hebben speciaal voor deze avond een inkoopactie opgezet. De inschrijving hiervoor start op de markt en de eerste 10 inschrijvingen krijgen van de gemeente een extra korting op de aanbieding. Hou hiervoor ook onze website in de gaten: https://energiegroepbunnik.wordpress.com.

'Heel Bunnik Isoleert' vindt plaats op donderdag 12 november van 19.30 tot 22 uur in het gemeentehuis in Odijk. Voor meer informatie: energiegroepbunnik@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie