'Werkhoven Loopt' loopt lekker

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Na het startschot van burgemeester Hans Martijn Ostendorp gingen de kinderen voor de 1 en de 2 kilometer van start. Met veel plezier gingen de kids de wedstrijd in. Het blijft lastig om de beschikbare energie te verdelen, dus voor sommigen werd de finish halen een hele overwinning.

Voor de hardlopers was er een voorbereiding mogelijk met een massage in de tent van de fysio's, en er was een gezamenlijke warming up. In een hoek van De Brink amuseerde Partout de kinderen. Active Construction maakte het mogelijk om stoer in een boom te klimmen. Ook was er hoek met drankjes en hapjes op De Brink waar gezellig werd gekletst.

Nieuw dit jaar was dat er ook als team kon worden deelgenomen. Teams van Active Construction, Aurora, de bootcamp van Amanda en U-track startten op de 5 kilometer. Hun beste vier tijden worden opgeteld. U-track werd de winnaar. Het wordt door lopers als een extra incentive ervaren om samen te lopen. Volgend jaar zal er meer ruchtbaarheid worden gegeven aan dit klassement. (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie