Heel Bunnik Bankt

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

De actie wordt gehouden voor de hele gemeente, bij de initiatiefnemers zitten vertegenwoordigers uit alle drie de dorpen. Met Heel Bunnik Bankt hopen wij de hele gemeente in beweging te krijgen. Wij nodigen iedereen uit mee te doen; ondernemers, particulieren, alle bijdragen zijn welkom. Vooral verenigingen wordt gevraagd mee te doen, in het actieweekend is er veel voor hen veel te beleven.

Evenals ander jaren gaat het erom, zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. De bekende kinderbingo en de veiling komen natuurlijk terug evenals de afsluitende bingo. Er gebeurt in dit lange weekend veel meer, de komende weken maken de initiatiefnemers het hele programma bekend. Alles gebeurt in en rond Eetcafé De Bank waar gedurende dit weekend drie vrijwilligers worden opgesloten die - vanuit de Bunnikse versie van het glazen huis - alle activiteiten begeleiden.

Voor de kinderbingo en de veiling worden cadeaus gezocht. Wilt u hieraan bijdragen dan kunt u dit inleveren bij Eetcafé de Bank en Co, daar is na 15.00 uur ieder dag (op maandag na) iemand aanwezig.

Contact; info@debankenco.nl of op 030 656 3133.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie