Een gezellig ouderwets Dorpsfeest

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Esmeralda trapte af met gezellige nederlandstalige liedjes en die vermaakte ook het publiek om serenades te brengen aan de aanwezigen. Mandy van de Bilt en Cinzia Caffio waren de opwarmers voordat Driekes Hoekstra aan de hoofdact kon beginnen. Driekus maakte waar waarom hij Bloed Zweet en Tranen heeft gewonnen. Wellicht wordt dit wel een nieuwe topper. Eat & Joy bakte overheerlijke hamburgers die goed in de smaak vielen.

De avond werd afgesloten met een flinke douche voor bijna alle aanwezigen die buiten stonden en de grove druppels kwamen net voordat de muziek zachter moest om half een.

De Club van 13 gaat wel goed nadenken hoe we dit volgend jaar gaan doen. Want er zal zeker iets gaan veranderen in de manier waarop het Dorpsfeest nu is geweest al die jaren. Ook het Dorpsfeest is toe aan veranderingen. Wie tips heeft die kan altijd 1 van de Club van 13 leden aanspreken.

De Club van 13 bedankt al haar sponsors die het elk jaar weer mogelijk maken om dit te doen voor de Bunnikse bevolking. De logo,s bij dit artikel die stonden helaas niet vermeld in het pagina grote programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie