Bomenplantplan langs Kromme Rijn op gemeentesite te bekijken

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Op www.bunnik.nl zijn zeven kaarten te raadplegen met verschillende deelgebieden: deelgebied 1a De Rumpst-noord, deelgebied 1b De Rumpst-zuid, deelgebied 2 Rijswaardseveld, deelgebied 3 Odijkerbos, deelgebied 4, 5, 6 Noord en 8 Paardenwei en Oog, deelgebied 6 Park Rijnpad en deelgebied 7 Rijneiland

Het deelgebied van het De Wetstein Pfisterpark is niet opgenomen, omdat voor dit deel nog niet bekend is óf en waar er bomen terug zouden kunnen. De vraag ligt ook voor om het park in zijn geheel te bekijken, hoe de komende tijd met het groenbeheer om te gaan.

Het stuk ligt niet officieel ter inzage, maar met vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Walter Jaaltink, landschapscoördinator van de Stuurgroep Kromme Rijnlandschap. Dat kan via een mail naar info@bunnik.nl. Vanaf 10 augustus is hij ook bereikbaar per telefoon: 030 - 659 48 48.

De gemeente stelt ook de vraag of mensen misschien een idee hebben, hoe en met wie we de bomen kunnen worden geplant. Het is een indirecte oproep aan bewoners om zelf de handen uit de mouwen te steken. Ook al staat er bij: "Het is natuurlijk ook mogelijk om de bomen te laten planten door een groene aannemer", de uitnodiging ligt er. (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie