Krachtig Krommerijn zoekt voorzitter en bestuur

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Na vier jaar nam Karin Schoonheim onlangs afscheid als voorzitter. Op dit moment bestaat het bestuur van Krachtig Krommerijn uit Erik-Jan Ginjaar, Ria van Dinteren en Maatschappelijk Intermediair Femke Dotman. Het bestuur zoekt versterking om de komende jaren Krachtig Krommerijn verder op de kaart te zetten en nieuwe projecten te initiëren.

Krachtig Krommerijn heeft in de afgelopen jaren een krachtig netwerk opgebouwd dat bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven, de gemeente, bewoners en non-profit instellingen. Er zijn enorm veel verbindingen en initiatieven tot stand gekomen door de drijvende kracht van Krachtig Krommerijn. Denk bijvoorbeeld aan De Beursvloer, NLdoet en zeer recent Het Verbond van Bunnik.

Speerpunten van Krachtig Krommerijn zijn in de komende jaren onder meer het mee laten doen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (uitwerken van Het Verbond van Bunnik), het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen en het faciliteren van het vrijwilligersvraagstuk. Daarnaast gaat Krachtig Krommerijn een rol spelen bij het realiseren van meer verbindingen tussen de drie kernen Odijk, Bunnik en Werkhoven.

Er wordt een nieuwe voorzitter gezocht, maar ook algemeen bestuursleden. Bent u degene die Krachtig Krommerijn zoekt? Houdt u van netwerken en bent u een betrokken inwoner van de gemeente Bunnik? Kunt u, samen met anderen, een koers kunnen uitzetten, waarbij u de belangen van alle betrokkenen in de gaten houdt? Heeft u oog voor ontwikkelingen in de samenleving? Bent u prettig in omgang en een waardig gesprekspartner voor de gemeente Bunnik, het Bunniks bedrijfsleven en non-profit organisaties?

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Femke Dotman voor meer informatie of een oriënterend gesprek. U kunt Femke telefonisch bereiken via 06-52549905 of mail naar f.dotman@krachtigkrommerijn.nl. Heeft u geen interesse in een bestuursfunctie, maar wilt u wel meedenken of iets voor Krachtig Krommerijn doen, dan komt het bestuur ook graag met u in contact. Meer informatie: www.krachtigkrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie