Dienstenveiling voor kleine boeren in Bolivia

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

U kunt meedoen door een dienst aan te bieden. Een dienst kan van alles zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan: Een taart bakken, kunstwerk maken, een week de hond uitlaten, tuin opknappen, klusjes in huis, oppassen, fotoshoot, een paar dagen in uw 2e huisje, etentje verzorgen, hulp bij computerproblemen enzovoorts.

Vervolgens kunt u op 18 april meedoen door te bieden op de aangeboden diensten tijdens de dienstenveiling die wordt gehouden in de Witte Huisjes op Kerkpad 3 in Bunnik. De veiling vindt plaats van 15.00 - 17.00 uur. Er is kinderopvang aanwezig. Aansluitend kunt u onder het genot van een drankje als koper en aanbieder tot afspraken komen over de precieze invulling van de dienst.

Alle ontvangen inkomsten gaan als bijdrage naar het project Sartawi in Bolivia.

Bolivia is een arm land in Zuid-Amerika. De organisatie Sartawi ondersteunt al jaren kleine boeren op de Boliviaanse hoogvlakte. Het doel is een duurzame ontwikkeling op gang te brengen, zodat op termijn de boerengemeenschappen geheel autonoom kunnen functioneren. Sartawi heeft al vele gemeenschappen geholpen om de voedselsituatie te verbeteren. Vele duizenden gezinnen hebben nu meer voedselzekerheid, maar er zijn ook veel regio's nog niet aan bod gekomen.

U kunt uw aanbod voor de veiling op meerdere manieren doorgeven:

- u kunt dit kenbaar maken op de posters die hangen bij de Witte Huisjes, de bibliotheek en elders in Bunnik.

- u kunt een mail sturen naar WerkgroepSartawi@outlook.com

Geef aan wat u wilt aanbieden, uw naam en telefoonnummer en wat uw dienst minimaal moet opleveren.

En natuurlijk helpt u vooral ook door te komen naar de dienstenveiling op 18 april en mee te bieden op alle aangeboden diensten!

Sartawi betekent: Sta op en kom in beweging! We hopen op uw steun en op een mooie opkomst en opbrengst voor de indiaanse bevolking in Bolivia!

Namens werkgroep Sartawi: Gerjan Zweers & Silvana Guffens

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie