Groot en klein talent bij Music Talent Live!

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Dewi en Jason (beiden 17) trapten af met een eigen nummer. Dit was een goede binnenkomer van de avond, want met een prachtige stem die deed denken aan de zangeres Jewel, veroverde Dewi direct de harten van het publiek. Jason liet knap gitaarspel horen, terwijl hij eigenlijk bassist is en zichzelf het gitaarspel heeft aangeleerd. De jury was enthousiast en gaf als tip mee dat het duo iets gewaagder met de muziek om kunnen gaan.

The Candygirls: Manou, Floor, Renske en Giovanna, hadden duidelijk minder podiumervaring. Ze zongen mee met twee nummers, alle vier stilstaand op het podium en zenuwachtig giechelend tussendoor. Maar voor hun leeftijd, 11 en 12 jaar, was het een hele overwinning, want de zenuwen gierden door de hele zaal. De jury zag potentie in de meiden en adviseerde ze om vooral harder te zingen, een beetje te dansen tijdens de muzikale intermezzo's en veel te blijven oefenen.

Frank van Galen speelde piano. Dat doet hij al sinds zijn vijfde, maar hij heeft nooit les gehad. Voor het luisterend publiek was daar weinig van te merken, want Frank kwam met twee lekkere nummers, beiden zelf bedacht, de laatste zelfs ter plekke geïmproviseerd. Frank gebruikt muziek duidelijk als uitlaatklep, want hij speelt waar hij op dat moment zin in heeft. En hij was duidelijk in een goede bui zaterdagavond. (AC)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie