Kampioene Powerliften wil op Koningsdag krachten meten

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

De voorbereidingen voor Koningsdag in Werkhoven zijn alweer in volle gang. Er is een veelzijdig programma samengesteld met voor ieder wat wils. Op zaterdagavond trekt de traditionele lichtjesoptocht weer door het dorp onder begeleiding van Constantia.

Later die avond is in de feesttent 'De lekkere foute pre-koningsparty'. Een fantastische feestavond met heerlijke foute hits en guilty pleasures. Daarbij treedt een bonte verzameling aan artiesten op, zoals Jody Bernal, Dries Roelvink en één van Nederlands beste party coverbands Go Yellow.

Naast een aantal vaste elementen zijn op Koningsdag zelf enkele spectaculaire activiteiten met 's middags een touwtrektournooi met veel lokale deelnemers en een motorstuntshow. Als klap op de vuurpijl geeft Wereldkampioene Powerliften Ielja Strik een demonstratie van haar kunnen. Zij wil het graag opnemen tegen plaatselijke sterke mannen en daagt hen uit bij het sjouwen van onder meer boomstammen en tractorbandtillen. Wie durft?

Donateursactie

Alle festiviteiten rond Koningsdag zijn mogelijk door de hulp en bijdragen van veel vrijwilligers, sponsors en donateurs. Oranjevereniging Werkhoven houdt in de komende week een donateursactie om de activiteiten rond Koningsdag mogelijk te maken. Huis-aan-huis wordt een oranje envelop bezorgd, die een week later weer wordt opgehaald. Gezinnen en inwoners van Werkhoven die meedoen steunen het werk van de Oranjevereniging. Hierdoor is het mogelijk dat onder andere kinderen een lampion ontvangen tijdens de lichtjesoptocht en dat alle activiteiten gratis zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie