Bunnik Breijdt verder

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Het 'Toertje voor de Tour' op woensdag 20 mei van 14 - 16 uur: alle kinderen van 8 tot 18 jaar zijn van harte welkom een lapje te breien of haken en een fiets hiermee in te pakken. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom, en aanmelden kan op bunnikbreijdt@gmail.com. Jongere kinderen zijn welkom met een ouder/begeleider. En de dames van Bunnik Breijdt helpen graag met alle breisels en haaksels. Locatie: kleine zaal van MFA Kersentuin, Camminghalaan 27, ingang naast de bieb.

De 'Toer voor de Tour' op zaterdag 23 mei. Bunnik Breijdt nodigt heel Bunnik uit voor deze 2e editie om een Toer voor de Tour te breien (of haken). De bibliotheek stelt gastvrij een ruimte ter beschikking, iedereen is welkom tussen 11 en 14 uur. Ervaring is niet nodig, met een gratis workshop heeft u snel een lapje af. Locatie: Bibliotheek Idea Bunnik, Camminghalaan 27c.

U kunt ook thuis aan de slag. Lapjes zijn meer dan welkom. Ook bollen wol en katoen en brei- en haaknaalden kunt u inleveren in de bibliotheek, tijdens de openingstijden.

Noteer ook alvast 20 juni voor de volgende Toer voor de Tour. En check op Facebook Bunnik Breijdt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie