Thijs Fonville nieuwe voorzitter Krachtig Krommerijn

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

De bestuurscarrière van Fonville volgde na de verkoop van zijn bedrijf in 1997, een familiebedrijf in sanitaire hygiëne. Fonville was onder meer actief bij een bowlingvereniging, een duikclub en hij was een van de oprichters van de Golfclub Kromme Rijn. Hij was ook jarenlang voorzitter van een landelijke patiëntenorganisatie en is daar nog steeds op interim-basis aan verbonden. Velen zullen de heer Fonville kennen uit de Bunnikse politiek. Eerst als gemeenteraadslid en, na de verkoop van zijn bedrijf, als wethouder van Cultuur, Sociale Zaken en later ook van Economische Zaken.

Fonville: "Ik ben nu 64 jaar en wil heel graag nog iets doen in mijn directe omgeving. Toen ik de vacature voor een voorzitter van Krachtig Krommerijn zag, besloot ik te reageren. Mijn opdracht is Krachtig Krommerijn verder op de kaart te zetten en te kijken of er op bepaalde gebieden wellicht samenwerking met andere organisaties mogelijk is."

Tot de taken van de heer Fonville behoort ook het formuleren van duidelijke doelen en aandachtsgebieden voor de komende jaren. Fonville: "Uiteraard in overleg met de rest van het Bestuur en de gemeente. Vanuit de gemeente is er bijvoorbeeld de wens om meer verbinding tussen de drie kernen te realiseren. Ook willen we meer aandacht geven aan ouderen, vrijwilligers en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."

Het bestuur van Krachtig Krommerijn heeft nog plek voor enkele nieuwe bestuursleden. Bent u een betrokken inwoner of ondernemer in de gemeente Bunnik en heeft u oog voor ontwikkelingen in de samenleving? Dan bent u bij Krachtig Krommerijn op uw plek! Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair, via 06-52549905.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie