Wie heeft de reling vervangen? Niemand!

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Waarom is deze vraag van belang? Omdat het echtpaar Mulder, dat graag met de scootmobiel over het Jaagpad rijdt, wil weten tot wie zij zich kan richten om deze situatie aan te laten passen. Volgens hen is de reling twee jaar geleden vervangen, sindsdien kunnen ze niet meer onder het spoorviaduct rijden omdat de reling twee centimeter naar binnen is geplaatst. Dat maakt de situatie te smal voor de scootmobiel. Inmiddels worden ze van het kastje naar de muur verwezen.

Omdat partijen naar elkaar bleven wijzen, benaderde 't Groentje alle mogelijke betrokkenen nogmaals. De woordvoerder van Prorail zei met grote nadruk: "Ik heb het nogmaals nagevraagd bij twee collega's: het hek is niet door ons geplaatst, zo wordt mij verzekerd. Ik laat het dan ook hierbij."

Vervolgens vroeg 't Groentje de gemeente opnieuw om opheldering. Ook zij beweren stellig de reling niet te hebben vervangen. Het waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) dan? Nee, ook hier zegt de woordvoerder: "Wij zijn dat niet geweest."

't Groentje stelde ook de vraag of men enig idee had welke organisatie deze reling dan wel zou kunnen hebben vervangen. Gemeente en HDSR hebben geen idee, konden geen suggesties aanleveren. Hiermee komt 't Groentje niet verder, en het echtpaar Mulder al helemaal niet. Mocht iemand licht op deze zaak kunnen werpen, stuurt u dan een mail naar kj@groentje.nl ? Dan komt er wellicht een einde aan deze Kafkaiaanse toestand. (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie