Familie Van Vliet heeft andere toekomstplannen

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Al vele jaren is de Albert Heijn in Bunnik van Jan van Vliet. Vijf jaar geleden kwam zijn oudste dochter Roos ook in de zaak. Anderhalf jaar terug kwam daar dochter Fleur bij. Voor vele klanten leek het klip en klaar dat de dochters de zaak over zouden nemen, voor zover dat niet al gebeurd was. Dus komt het nieuws dat de zaak verkocht is bij velen als een verrassing. Toch was het alles behalve een impulsief besluit. Roos: "We hebben er lang over nagedacht en we zijn erachter gekomen dat we andere toekomstplannen hebben."

Wat die toekomstplannen zijn, weten de dames nog niet. Roos: "We zijn op dit moment erg druk bezig met ons gewone werk en de extra administratieve en organisatorische zaken die erbij komen voor de overname. Intern moet er veel geregeld worden. Sinds we de knoop hebben doorgehakt om te verkopen, zitten we in een rollercoaster. Pas daarna, na 7 september, gaan we kijken wat we willen. Dan pas is er ook ruimte in mijn hoofd. Mijn ouders gaan met pensioen, Fleur en ik zullen een baan gaan zoeken."

Met de koper, Hans Geveling, is de familie Van Vliet erg blij. Roos: "Het is zijn elfde winkel en zijn beleid past heel erg bij hoe wij de winkel in Bunnik runnen. Hoe zij met personeel omgaan, hoe zij met klanten omgaan, de presentatie in de winkel, het komt allemaal erg overeen. Er zullen heus kleine dingen veranderen, maar het meeste blijft gewoon hetzelfde voor de klant. Het personeel blijft ook gewoon. De Albert Heijn Bunnik blijft de Albert Heijn Bunnik."

Hans Geveling neemt ook de geplande verbouwing over, die in 2016 uitgevoerd wordt. Daarmee wordt de supermarkt 2000 m2 groot. (AC)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie