Meldt mooie initiatieven aan voor De Handdruk

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Omdat er tal van vrijwilligersprojecten en activiteiten in Odijk zijn die waardering en stimulering verdienen, reikt het bestuur van het Dorpshuis Odijk jaarlijks een prijs voor de 'Beste Vrijwilliger van Odijk' uit. Ook dient de prijs ter stimulering van vrijwilligersprojecten en daardoor van de gemeenschapszin in het algemeen. Vorig jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt. Hij ging toen naar Jaap Dekker en Hein Dorresteijn, voor hun inzet voor het beroemde Bomenproject.

Er moet sprake zijn van een nieuw of reeds bestaand initiatief, dat door inwoners van Odijk wordt geïnitieerd, opgezet en uitgevoerd. Dit initiatief moet gericht zijn op een deel van of op de totale bevolking van Odijk. De prijs bestaat uit een wisseltrofee, een beeldje met twee personen erop die elkaar de handen reiken.

Kent u een persoon, een groep, een organisatie of vereniging, die zich het afgelopen jaar op vrijwillige basis op bijzondere wijze voor Odijk heeft ingezet? En wilt u die in aanmerking laten komen voor De Handdruk? Dan kunt u dat per mail laten weten vóór 18 augustus op het emailadres thea.vernooy@dorpshuisodijk.nl. Mocht u liever per brief reageren, dan kan dat natuurlijk ook. Stuurt u brief dan naar Het Dorpshuis van Odijk, Rijneiland 7, 3984MA Odijk, t.a.v. de jury Handdruk van Odijk. Vermeld de naam van de persoon, groep of organisatie en uw beweegredenen om deze voor te dragen.

De jury, bestaande uit Jaap Dekker, Theo Jongerius en Thea Vernooy, zal de inzendingen zorgvuldig bekijken, drie genomineerden aanwijzen en de prijs uitreiken. De wisseltrofee wordt uitgereikt tijdens het ontmoetingsfeest Odijk Komt Thuis op zondag 20 september van 14.00 tot 21.00 uur in het Dorpshuis te Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie