Thema-avond over participatie en het Sociaal Domein

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Daarom organiseert de gemeenteraad op donderdag 25 juni een thema-avond over participatie en het Sociaal Domein. De raad wil die avond graag in gesprek gaan met organisaties over hun burgerinitiatief op het gebied van het Sociaal Domein. De Vrijwillige Hulpdienst Werkhoven en de Huiskamer van Odijk zijn uitgenodigd om hun verhaal te komen vertellen. De avond wordt gehouden in de raadzaal in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.

Deze thema-avond is tot stand gekomen door samenwerking van de gemeenteraad met de Ruimtemakers. Deze groep houdt zich bezig met participatie en bestaat uit raadsleden, burgemeester, griffier, gemeentesecretaris en medewerkers - en is op initiatief van de raad ontstaan.

De gemeenteraad nodigt alle inwoners van harte uit deze avond bij te wonen. Het programma is als volgt: 19.30 -19.45 uur: opening door raadslid Astrid van der Stijl; 19.45-20.30 uur: presentatie Vrijwillige Hulpdienst Werkhoven; 20.30-21.15 uur: presentatie Huiskamer van Odijk; 21.15-21.30 uur: informele afsluiting met een drankje in de hal.

Als inwoners naar aanleiding van deze avond ook een burgerinitiatief aan de gemeenteraad willen presenteren dan kunnen zij contact opnemen met raadsgriffier Heleen Hofland (h.hofland@bunnik.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie