Gratis woonscan voor nieuwe leden

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

BUNNIK - Als u lid van de bibliotheek wordt tijdens Juni - Maand van het Spannende Boek heeft de bibliotheek een perfect bij het thema 'politie' passend cadeau voor u: een gratis doe-het-zelf huisveiligheidscheck! Zijn uw sloten, ramen en deuren voldoende inbraakwerend? En bent u op de hoogte van de trucs en technieken van inbrekers? Met de huisveligheidscheck kunt u snel en eenvoudig controleren hoe goed uw woning beschermd is tegen inbraak en of u met een gerust gevoel uw zomervakantie tegemoet kunt gaan. De check is ontwikkeld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en geeft een uitstekende eerste indicatie.

Wilt u nóg zekerder zijn van uw zaak? Geef u dan op voor één van de 1000 gratis fysieke woonscans. Experts van professionele PKVW beveiligingsbedrijven controleren uw huis van top tot teen en geven vervolgens een op maat gemaakt advies.

Deze actie is in deze regio geldig in de vestigingen van Bibliotheek Idea in Bunnik en Zeist. Openingstijden en adressen vindt u op: www.ideacultuur.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie