Brengwinkel Oranjemarkt geopend

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Voor de meeste vrijwilligers is het een fijne routineklus geworden, waardoor het aannemen van de goederen een snelle en efficiënt uitgevoerde klus wordt. Net als vorig jaar wordt De Gaarde nauwelijks meer gebruikt, waardoor het mogelijk is om spullen meteen in De Gaarde op te slaan, waar op 24 en 25 april de Oranjemarkt gehouden wordt. De spullen worden direct gesorteerd, boeken bij boeken, spelletjes bij spelletjes en kleding bij kleding.

Bij Bunnikers zit het inleveren van tweedehands spullen bij De Gaarde al helemaal ingebakken. Er wordt rekening gehouden met de Oranjemarkt. Janneke Bosschert kwam vrijdagavond ook spullen brengen. "Ik heb bij het Cursusproject een workshop opruimen gedaan. Erg leuk om te doen. Er werd verteld dat je de spullen in drie bakken moet verdelen. Een met spullen die weg moeten, een met spullen die je wilt bewaren en een met spullen waar je over twijfelt."

De bestemming van de inhoud van de tweede bak is nog onbekend, maar de spullen die weg moeten, staan inmiddels in De Gaarde en zijn te koop tijdens de Oranjemarkt. Aanmelden als vrijwilliger kan nog, via www.pgbunnik.nl/oranjemarkt. De volgende inlevermomenten zijn op vrijdag 10 april van 18.00 tot 20.00 uur, woensdag 15 april van 18.00 tot 20.00 uur en woensdag 22 april van 17.00 tot 20.00 uur (AC).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie